Onze dieren / Katten

Tilo

Tilo is bij ons terecht gekomen omdat zijn baasje voor omstandigheden niet meer voor hem kon zorgen. Hij weet de boel hier wel gek te krijgen.

Missie

Missie was eigenlijk een tijdelijke opvang. Helaas zijn haar baasjes nooit meer komen opdagen.

Katje

Katje is bij ons terecht gekomen omdat ze een zwerfkatje is en ze zou eigenlijk samen met haar zusje Linda op een van onze weilanden komen. Maar door omstandigheden zijn deze dames bij ons.

Linda

Linda is bij ons terecht gekomen omdat ze een zwerfkatje is en ze zou eigenlijk samen met haar zusje Katje op een van onze weilanden komen. Maar door omstandigheden zijn deze dames bij ons.

Minouse

Minouse Is bij ons terecht gekomen als een zielig klein katje. Ze was dun. En op haar jonge leeftijd moet ze veel meegemaakt hebben zo alleen in de buiten wereld.

Kimba

Kimba Over deze dame kunnen wij weinig zeggen. Ze is vanaf begin stichting in ons midden!

Rooie

Rooie is bij ons terecht gekomen omdat zijn vorige eigenaren hem sloegen en schopten. Een vrijwilligster heeft hem bij die mensen weg gehaald.

Beste mensen,

Om meer katten en honden  te helpen zoeken wij binnen 2 jaar een gebouw voor de opvang van honden en katten.

In die tijd volgen wij diverse cursussen om dit alles voor  de dieren en de wetgeving  te voldoen.

Dit betekent geen opvang die tijd en geen bemiddeling. Jullie hebben de mogelijkheid de dieren te helpen op adoptie op afstaand.

Virtuele adoptie.