Onze dieren / RIP

Maneke

Maneke de lieveling van de stichting  2013 verstorven.

Halfoortje

Halfoortje is in april 2014 gestorven.

Max de donker gaans had sterkste artrose.

Zwemoefeningen, pijnstiller maar de pijn was te groot geholpen om te rusten rustig met hulp ingeslapen.

Beer

Hercules

Was ongeveer 3 jaar oud. Hij is bij ons terecht gekomen omdat zijn vorige eigenaar hem niet meer wilde hebben.

Vanessa

Vanessa is bij ons terecht gekomen omdat ze volgens een arts kanker in haar mond had. Na veel onderzoeken bij ons bleek ze geen kanker in haar mond te hebben. Maar ze heeft wel op een andere plaats tumoren zitten.

Vanessa was een merrie van ongeveer 11/13 jaar oud.

Kashmir

Vanaf het begin was hij ons zorg kindje. Hij is heel mager bij ons terecht gekomen.  En hij had kanker. Kashmir was een ruin van ongeveer 20/23 jaar oud.

Appie

Appie had flinke dierenarts ingrepen gehad. Hij was namelijk heel erg gevoelig bij zijn slokdarm. Appie was een ruin van ongeveer 23/25 jaar oud.

Pedro

We hebben jaren lang gevochten om deze kleine man in leven te houden. Helaas hebben we besloten om het vechten een einde te geven. Hij is ingeslapen op 12-09-2011

Pedro Was op zijn laatste dagen heel erg verzwakt. En er was een vermoeden dat hij kanker heeft gehad. Pedro was een hengst van 7 jaar oud.

Jimmy en Blacky

Ze waren beiden heel aanhankelijk van elkaar.

Blacky

Knorretje

Ze was al een geruime tijd aan het sukkelen met van van alles ,vooral met haar pootjes ,na vele pogingen om het te verhelpen ,hebben met heel veel verdriet besloten om haar te laten inslapen ,samen met in overleg van onze dierenarts Tom.

Buma

eend

Kaya

Jolly

Jolly is een Welsh merrie geboren op 25-4-2001. Jolly is bij ons terecht gekomen omdat Jolly als rij pony werd gebruikt. Maar de kinderen hadden geen interesse meer in haar. Als wij haar niet hadden opgevangen was ze naar de slachter gegaan.